URINAL

Supliment alimentar, protecție pe termen lung

thin

URINAL

Supliment alimentar, protecție pe termen lung

Îngrijire pe termen lung
Scapă de problemele tractului urinar și recapătă-ți încrederea în tine folosind Urinal timp de până la 8 săptămâni, împreună cu alimentație echilibrată. Extractul de Solidago Virgaurea ajută la menținerea sănătății tractului urinar.
De ce Urinal Akut? Află care sunt principalele beneficii ale produsului!

Combinație unică de extract concentrat de merișor și pulbere din sucul de merișor

Nu prezintă reacții adverse. Poate fi administrat împreună cu tratamentul antibiotic. Nu conține gluten și lactoză.

100% ingrediente de origine naturală

  • Ingrediente
  • Mod de Administrare
Ingrediente

Urinal® conține o combinație unică din două ingrediente de înaltă calitate – Vaccinium macrocarpon ce presupune extract concentrat din merișor și Exocyan ™, pulbere din sucul de merișor. Cele două ingrediente îmbogățesc dieta cu bioflavonoizi, compuși fenolici și antioxidanți. Antioxidanții ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor împotriva radicalilor liberi.


Extractul de Solidago Virgaurea ajută la menținerea funcționării corecte a vezicii urinare și a tractului urinar inferior, contribuind la eliminarea bacteriilor patogene.


Vitamina D susține sistemul imunitar și luptă împotriva infecției.

Ingrediente: agenți anti-cauzalitate (celuloză, carbonat de calciu, silice, talek), extract canadian de afine (clic cu fructe mari), extract de goldil, stabilizatori (carboximetil celuloză cu fir de sare de sodiu, hidroxipropil metil celuloză, stearat de magneziu, hidroxipropil celuloză), concentrate (lămâie, coacăze negre, ridiche), colorant (dioxid de titan), cholekalciferol, ulei de bumbac.

Mod de Administrare

În timpul unui episod de disconfort urinar (senzație de arsură) se recomandă administrarea a 3 capsule pe zi timp de până la 8 săptămâni. Pentru un suport pe termen lung, se recomandă administrarea unei capsule pe zi timp de până la 8 săptămâni.

Porția zilnică recomandată conţine:
Greutate/3 pliculețe
*%DZR
Greutate/3 cps
*%DZR

NutriCran (Vaccinium macrocarpon)

200,0 mg

600,0 mg

(extract min. 10:1, echivalentul unei cantităţi de min.200 mg)

20,0 mg

60,0 mg

CystiCran (Vaccinium macrocarpon)

3,0 mg

9,0 mg

Vitamina D

1,7 µg

34

5,1 µg

102

* % valorile de referință ale venitului zilnic; – nespecificate

Părerile clienţilor

Articole

06/28/2022

Neplăcută, dar foarte frecventă, cu infecția tractului urinar femeile sunt pur și simplu obligate să se confrunte. Vă oferim sfaturi de specialitate despre ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți pentru a vă păstra sănătatea tractului urinar și viața fără probleme. Mai mult de jumătate dintre femei vor face infecție urinară cel […]

06/28/2022

Pentru că sunt fragili, copiii se confruntă cu o mulțime de afecțiuni în primii ani de viață. Infecțiile tractului urinar sunt frecvente, până la 8% dintre fete și 2% dintre băieți confruntându-se cu o astfel de infecție până la vârsta de 5 ani. Pentru că simptomele pot fi greu de observat la copii și pentru […]

06/28/2022

Sexul poate fi un factor important în apariția senzației de usturime Să urinezi după sex e extraordinar. Cel puțin în prevenirea infecțiilor tractului urinar (ITU).   Probabil că ai crescut auzind “Nu te așeza unde e rece, s-ar putea să te îmbolnăvești acolo jos”. Dar frigul are puțin de-a face cu toate astea. Cercetările științifice au […]